mandag 13. desember 2010

Hvordan bruke blog?

Hallo , der ute!
Ja, da har jeg begynt å blogge jeg også. Det er med litt skrekkblandet fryd jeg er i gang. Er det egentlig noen som er interessert i å lese mine tanker om f. eks. språklæring? Kanskje, kanskje ikke. 
 -  Jo, når sant skal sies, så har jeg mye på hjertet, og jeg vet at jeg har mye å fare med. Det er mye som jeg har lyst til å dele med andre. Enten om du er elev, lærer eller kanskje foreldre som gjerne skulle ønske at poden lærte seg språk litt fortere. 

Jeg var på en kurs rett etter høstferien, et kurs om effektiv språklæring.  Om det var noe særlig? Ja, det var spennende og lærerikt, og jeg har lyst til å dele noe av det jeg lærte der med dere. Jeg underviser blant annet i tysk, og har brukt den nye læringsmetoden  mye i klassene mine, (eller læringsprogrammet) som jeg liker å kalle det. (Etter hvert som jeg lærer å legge til litt lenker til denne bloggen så får du en liten innføring i det læringsprogrammet. )

Kanskje er det noen der ute som har lyst til å følge med på denne siden?

Du forresten, valget av navnet på denne siden var temmelig enkelt. Det kom helt naturlig fra en av mine elever en dag vi satt i klassen. Vi bruker It`Learning som læringsplattform på skolen, og fordi jeg er kanskje over gjennomsnittet ivrig på læringsplattformen "It`s Learning", så har jeg altså fått tilnavnet "Litz`s learning."  Det tar jeg som en tillitserklæring!

1 kommentar:

  1. Dette høres spennende ut. Følger interessert med på fortsettelsen..

    SvarSlett